Nominirajte NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐU 2019

Svakom je drago kada je poštovan ili priznat za svoj rad. Sigurni smo da ste oduvijek željeli zahvaliti, iskazati zadovoljstvo i pohvalu svom računovođi, s kojim odlično sarađujete, ali niste imali najbolju priliku.

Nudimo vam priliku da to učinite sada. Nominirajte NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐU 2019 i svojim glasom uljepšajte narednu novu godinu njoj ili njemu, onome ko je to po Vašem mišljenju zaslužio.

Pravila za nominiranje:

 • Da, možete nominirati više osoba.
 • Uz nominaciju, pored razloga, možete dodati i direktne riječi pohvale upućene nominiranom
 • Glasanje će trajati do 19.1.2020.
 • Osoba koja bude imala najveći broj glasova, dobit će priznanje NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐA 2019. Priznanje će biti uručeno na kraju programa događaja DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA 2020, 29. januara 2020 u Hotelu Hills u Sarajevu.
 • Vjerujemo, da ste odlični u svom poslu, ali molimo da ne glasate za sebe.
  Svoj glas možete pokloniti i svom kolegi/kolegici ili poslodavcu.

  Slažem se sa uslovima nominacije objavljenim na acckonferencija.datalab.ba/naj-pantheon-racunovodja/ i dobrovoljno dajem izričitu saglasnost, da kompanije Datalab BH d.o.o. i Datalab d.d. gore upisane osobne podatke mogu koristiti s namjenom vođenja evidencije o nominaciji NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐA i dajem saglasnost da me putem e-maila ili telefona možete kontaktirati o nominacijama, procesu istog te podjeli nagrada na događaju DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA 2020.*

  * Osobne podatke koje ste unijeli u prijavni obrazac, ustupate nam dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nažalost, ne možemo vam pružiti mogućnost posredovanje nominacije za NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐA 2019. Više o tome kako (pažljivo) štitimo Vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.