Sponzori Dana računovođa

Dan PANTHEON računovođa je tradicionalni poslovno-edukativni događaj za računovođe još od 2011. godine koje godišnje posjeti više od 300 učesnika. Na događaju ćemo rukovodioce i direktore računovodstava i računovodstvenih servisa, finansijske djelatnike računovođe i knjigovođe upoznati s najnovijim alatima i uslugama za računovođe, savjetima za optimizaciju rada, zakonodavnim i PANTHEON novostima i važnim informacijama o zaključku godine i otvaranjem nove. Događaj će,  osim u Bosni i Hercegovini, biti održan i u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Severnoj Makedoniji. Ovaj događaj je odlična prilika za strateško povezivanje s ciljanom poslovnom javnosti te međunarodni nastup.

Postanite sponzor!

Pozivamo vas na zajedničku realizaciju događaja Dan PANTHEON računovođa 2020. godine, koji će se održati 29. januara 2020. u Hotelu Hills u Sarajevu. 

Očekujemo više od 200 računovođa i partnera iz cijele Bosne i Hercegovine i više od 500 na svim događajima u regiji. Glavne teme i ono što ćemo predstaviti na događaju su:

  • alati za automatizaciju i digitalizaciju računovodstva i poslovanje putem web-a,
  • automatska obrada finansijskih podataka i brza analiza računovodstvenih podataka,
  • brži i lakši zaključak godine i godišnje izvještavanje,
  • novosti u zakonodavstvu od 1. januara 2020. i više.

Postanite bh ili međunarodni sponzor i partner događaja te se predstavite računovođama te malim i srednjim preduzećima – gostima konferencije.

Za dodatne informacije nam pišite na academy@datalab.ba

Datumi svih događaja u regiji

Slovenija

23. januar 2020

Hrvatska

27. februar 2020

Bosna i Hercegovina

29. januar 2020

Srbija

5. februar 2020

Sjeverna Makedonija

4. februar 2020

Partneri i sponzori konferencije

Generalni sponzor

Zlatni sponzori

Srebrni sponzor

Partneri konferencije

Medijski sponzori

Materijalni sponzor